Delikatne pieczywo mieszane pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Chleb wiejski
Okrągły pszenno-żytni, na naturalnym zakwasie żytnim.
Chleb staropolski
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Chleb pełnoziarnisty
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem płatków owsianych i otrębów pszennych.
Chleb wieloziarnisty
Pieczywo mieszane pszenno-żytnie z dodatkiem ziaren: słonecznika, soi, lnu, płatków owsianych i dyni.
Chleb lniany
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren lnu.
Chleb z orkiszem
Chleb z orkiszem jest produkowany z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału (typ 1850), mąki pszennej jasnej, mąki żytniej oraz orkiszowej, znajduje się również ziarno słonecznika.
Chleb dyniowy
Chleb fitness
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem otrębów pszennych i lecytyny słonecznikowej