• Chleb zwykły

    Delikatne pieczywo mieszane pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.

  • Chleb wiejski

    Okrągły pszenno-żytni, na naturalnym zakwasie żytnim.

  • Chleb staropolski

    Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.

  • Chleb pełnoziarnisty

    Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem płatków owsianych i otrębów pszennych.

  • Chleb wieloziarnisty

    Pieczywo mieszane pszenno-żytnie z dodatkiem ziaren: słonecznika, soi, lnu, płatków owsianych i dyni.

  • Chleb lniany

    Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren lnu.

  • Chleb z orkiszem

    Chleb z orkiszem jest produkowany z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału (typ 1850), mąki pszennej jasnej, mąki żytniej oraz orkiszowej, znajduje się również ziarno słonecznika.

  • Chleb dyniowy

  • Chleb fitness

    Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem otrębów pszennych i lecytyny słonecznikowej