Chleb zwykły
Delikatne pieczywo mieszane pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Delikatne pieczywo mieszane pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Okrągły pszenno-żytni, na naturalnym zakwasie żytnim.
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem płatków owsianych i otrębów pszennych.
Pieczywo mieszane pszenno-żytnie z dodatkiem ziaren: słonecznika, soi, lnu, płatków owsianych i dyni.
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren lnu.
Chleb z orkiszem jest produkowany z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału (typ 1850), mąki pszennej jasnej, mąki żytniej oraz orkiszowej, znajduje się również ziarno słonecznika.
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem otrębów pszennych i lecytyny słonecznikowej
Delikatne pieczywo mieszane pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Okrągły pszenno-żytni, na naturalnym zakwasie żytnim.
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem płatków owsianych i otrębów pszennych.
Pieczywo mieszane pszenno-żytnie z dodatkiem ziaren: słonecznika, soi, lnu, płatków owsianych i dyni.
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren lnu.
Chleb z orkiszem jest produkowany z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału (typ 1850), mąki pszennej jasnej, mąki żytniej oraz orkiszowej, znajduje się również ziarno słonecznika.
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem otrębów pszennych i lecytyny słonecznikowej
Pieczywo w 100% z mąki orkiszowej, posypane ziarnami słonecznika.
Pieczywo pszenne doskonałe do grzanek i tostów.
Pieczywo z mąki pszennej graham (typ 1850) z dodatkiem naturalnego zakwasu żytniego.
Chleb pszenny o bardzo delikatnym miękiszu i mocno chrupiącej skórce.
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem mąki graham (typ 1850) .
Pieczywo pszenne o słodkim, delikatnym smaku z dodatkiem miodu i dużej ilości rodzynek.
Chleb pszenno-żytni oprószony mąką z dodatkiem naturalnego zakwasu żytniego.
Chleb wypiekany na bazie mąki pszennej i żytniej, posypany makiem.
Pieczywo pszenno-żytnie z dużą ilością czarnuszki na naturalnym zakwasie żytnim.
Pieczywo w 100% z mąki orkiszowej, posypane ziarnami słonecznika.
Pieczywo pszenne doskonałe do grzanek i tostów.
Pieczywo z mąki pszennej graham (typ 1850) z dodatkiem naturalnego zakwasu żytniego.
Chleb pszenny o bardzo delikatnym miękiszu i mocno chrupiącej skórce.
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem mąki graham (typ 1850) .
Pieczywo pszenne o słodkim, delikatnym smaku z dodatkiem miodu i dużej ilości rodzynek.
Chleb pszenno-żytni oprószony mąką z dodatkiem naturalnego zakwasu żytniego.
Chleb wypiekany na bazie mąki pszennej i żytniej, posypany makiem.
Pieczywo pszenno-żytnie z dużą ilością czarnuszki na naturalnym zakwasie żytnim.
Pieczywo bezglutenowe jasne na naturalnym zakwasie jaglanym z dodatkiem błonnika.
Pieczywo jasne na naturalnym zakwasie jaglanym z dodatkiem błonnika oraz ziaren słonecznika i lnu.
Pieczywo ciemne na naturalnym zakwasie jaglanym z dodatkiem dużej ilości ziaren słonecznika, lnu, dyni i gryzu kukurydzianego
Pieczywo bezglutenowe jasne na naturalnym zakwasie jaglanym z dodatkiem błonnika.
Pieczywo jasne na naturalnym zakwasie jaglanym z dodatkiem błonnika oraz ziaren słonecznika i lnu.
Pieczywo ciemne na naturalnym zakwasie jaglanym z dodatkiem dużej ilości ziaren słonecznika, lnu, dyni i gryzu kukurydzianego
Pieczywo żytnio-pszenne na bazie maki razowej (typ 2000) i zakwasu żytniego.
Pieczywo żytnio- pszenne z dodatkiem mąki razowej pełnego przemiału i bardzo dużej ilości słonecznika, z dodatkiem miodu.
Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie, bez drożdży.
Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie z dodatkiem słodu żytniego, oraz kminku.
Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie żytnim bez drożdży z dodatkiem dużej ilości słonecznika.
Pieczywo żytnio-pszenne na bazie maki razowej (typ 2000) i zakwasu żytniego.
Pieczywo żytnio- pszenne z dodatkiem mąki razowej pełnego przemiału i bardzo dużej ilości słonecznika, z dodatkiem miodu.
Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie, bez drożdży.
Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie z dodatkiem słodu żytniego, oraz kminku.
Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie żytnim bez drożdży z dodatkiem dużej ilości słonecznika.
Pieczywo żytnio-pszenne na bazie maki razowej (typ 2000) i zakwasu żytniego.
Pieczywo o niskim indeksie glikemicznym, wysokiej zawartością białka oraz błonnika przeznaczone dla osób na diecie cukrzycowej oraz wysokobiałkowej.
Pieczywo pszenne o niskim indeksie gilikemicznym IG – 54 doskonałe dla osób cierpiących na cukrzycę, choroby układu krążenia.
Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie, bez drożdży.
Pieczywo żytnio-pszenne na bazie maki razowej (typ 2000) i zakwasu żytniego.
Pieczywo o niskim indeksie glikemicznym, wysokiej zawartością białka oraz błonnika przeznaczone dla osób na diecie cukrzycowej oraz wysokobiałkowej.
Pieczywo pszenne o niskim indeksie gilikemicznym IG – 54 doskonałe dla osób cierpiących na cukrzycę, choroby układu krążenia.
Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie, bez drożdży.
Pieczywo pszenne z dodatkiem dyni, ziaren słonecznika.
Duża pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem.
Delikatna pszenna bułeczka.
Podłużna, tradycyjna bułka pszenna.
Pieczywo typu włoskiego, na naturalnym zakwasie pszennym.
Pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem w kształcie wiatraczka.
Pieczywo pszenne z dodatkiem ziaren słonecznika, soi, siemię lnianego i płatków owsianych.
Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem żyta łamanego, oraz naturalnego zakwasu żytniego.
Bułka z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału.
Bułeczka pszenna z dodatkiem słonecznika i otrębów pszennych.
Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki graham (typ 1850) oraz płatków owsianych, ziaren słonecznika, siemienia lnianego i soi.
Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki orkiszowej i mąki graham (typ 1850) z dużą ilością słonecznika.
Tradycyjna, pszenna bagietka słowiańska na zakwasie pszennym.
Pszenny rogalik z dodatkiem cukru, posypany makiem.
Pieczywo pszenne z dodatkiem dyni, ziaren słonecznika.
Duża pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem.
Delikatna pszenna bułeczka.
Podłużna, tradycyjna bułka pszenna.
Pieczywo typu włoskiego, na naturalnym zakwasie pszennym.
Pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem w kształcie wiatraczka.
Pieczywo pszenne z dodatkiem ziaren słonecznika, soi, siemię lnianego i płatków owsianych.
Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem żyta łamanego, oraz naturalnego zakwasu żytniego.
Bułka z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału.
Bułeczka pszenna z dodatkiem słonecznika i otrębów pszennych.
Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki graham (typ 1850) oraz płatków owsianych, ziaren słonecznika, siemienia lnianego i soi.
Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki orkiszowej i mąki graham (typ 1850) z dużą ilością słonecznika.
Tradycyjna, pszenna bagietka słowiańska na zakwasie pszennym.
Pszenny rogalik z dodatkiem cukru, posypany makiem.
Chleb pszenno-żytni zdobiony ziarnami lub ręcznie wykonanymi dekoracjami.
Chleb pszenno-żytni zdobiony ziarnami lub ręcznie wykonanymi dekoracjami.
Delikatne pieczywo mieszane pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Chlebek pszenno-żytni z dodatkiem naturalnego zakwasu żytniego.
Chleb pszenno-żytni zdobiony ziarnami lub ręcznie wykonanymi dekoracjami.
Chleb pszenno-żytni zdobiony ziarnami lub ręcznie wykonanymi dekoracjami.
Delikatne pieczywo mieszane pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Chlebek pszenno-żytni z dodatkiem naturalnego zakwasu żytniego.
Chrupiące kromki na bazie mąki pszennej 550, bogate w ziarna: lnu, słonecznika i sezamu.
Chrupiące kromki na bazie przede wszystkim mąki żytnio - razowej pełnoziarnistej
z dodatkiem: naturalnego miodu, masła i posypki z płatków razowych.
Chrupiące kromki na bazie mąki pszennej 550, bogate w ziarna: lnu, słonecznika i sezamu.
Chrupiące kromki na bazie przede wszystkim mąki żytnio - razowej pełnoziarnistej
z dodatkiem: naturalnego miodu, masła i posypki z płatków razowych.
Sok ten wyróżnia zdrowa i pożywna marchew.
Charakterystyczny kwaskowaty smak soku zapewniają owoce czarnej porzeczki.
Słodkie i soczyste jabłka z sadów.
Sok ten wyróżnia się słodką nutą truskawki.
Słoneczne pomarańcze to sekret niepowtarzalnego smaku.
Sok ten wyróżnia zdrowa i pożywna marchew.
Charakterystyczny kwaskowaty smak soku zapewniają owoce czarnej porzeczki.
Słodkie i soczyste jabłka z sadów.
Sok ten wyróżnia się słodką nutą truskawki.
Słoneczne pomarańcze to sekret niepowtarzalnego smaku.
Kromki z chleba wieloziarnistego (Hert), hummus z ciecierzycy przygotowywany wg własnej receptury, kiełki słonecznika, kiełki rzodkiewki i czerwona papryka.
Bułka czarna z tuńczykiem, ogórkiem, czerwoną papryką, sałatą, ketchupem , majonezem.
Bułka duża z szynką, sałatą i majonezem.
Bułka Ciabatta z pomidorem, sałatą, serem żółtym, szynką, ketchupem , musztardą.
Bułka czarna z serem żółtym, jajkiem, pomidorem, sałatą, ketchupem , majonezem ,musztardą.
Bułka maślana z grillowaną piersią kurczaka, serem żółtym, ogórkiem konserwowym, sałatą, ketchupem ,majonezem i musztardą .
Bułka maślana z tradycyjnym polskim kotletem schabowym, czerwoną cebulą, ogórkiem konserwowym i sosem.
Kromki z chleba wieloziarnistego (Hert), hummus z ciecierzycy przygotowywany wg własnej receptury, kiełki słonecznika, kiełki rzodkiewki i czerwona papryka.
Bułka czarna z tuńczykiem, ogórkiem, czerwoną papryką, sałatą, ketchupem , majonezem.
Bułka duża z szynką, sałatą i majonezem.
Bułka Ciabatta z pomidorem, sałatą, serem żółtym, szynką, ketchupem , musztardą.
Bułka czarna z serem żółtym, jajkiem, pomidorem, sałatą, ketchupem , majonezem ,musztardą.
Bułka maślana z grillowaną piersią kurczaka, serem żółtym, ogórkiem konserwowym, sałatą, ketchupem ,majonezem i musztardą .
Można ją używać do przygotowywania bułek.
Mąki oznaczone jako typ 450 doskonale nadają się do pieczenia lekkich ciast biszkoptowych, a także naleśników.
Można ją wykorzystać do omletów, wyrobu makaronów oraz różnorodnych klusek, pierogów, kopytek i knedli, a także zagęszczania zup czy sosów.
Można ją wykorzystać do: ciast o bardziej zwartej strukturze - w szczególności kruchych, półkruchych i parzonych (ale też francuskich i półfrancuskich), naleśników.
Można ją wykorzystać do: omletów, wyrobu makaronów oraz różnorodnych klusek, pierogów, kopytek i knedli, a także zagęszczania zup czy sosów.
Mąka luksusowa, poleca się zazwyczaj do ciast drożdżowych, a także racuchów czy pączków. Można ją również wykorzystać do wyrobu różnorodnych klusek.
Mąka ta przyda się do "cięższych" wypieków takich jak pierniki i miodowniki oraz bułek. Świetnie też nada się do zasmażek.
Można ją używać do przygotowywania bułek.
Mąki oznaczone jako typ 450 doskonale nadają się do pieczenia lekkich ciast biszkoptowych, a także naleśników.
Można ją wykorzystać do omletów, wyrobu makaronów oraz różnorodnych klusek, pierogów, kopytek i knedli, a także zagęszczania zup czy sosów.
Można ją wykorzystać do: ciast o bardziej zwartej strukturze - w szczególności kruchych, półkruchych i parzonych (ale też francuskich i półfrancuskich), naleśników.
Można ją wykorzystać do: omletów, wyrobu makaronów oraz różnorodnych klusek, pierogów, kopytek i knedli, a także zagęszczania zup czy sosów.
Mąka luksusowa, poleca się zazwyczaj do ciast drożdżowych, a także racuchów czy pączków. Można ją również wykorzystać do wyrobu różnorodnych klusek.
Makaron wykonany z ciasta pszennego z dodatkiem mąki durum.
Kasza manna, znana również jako grysik, bielmo mączne, otrzymywane z pszenicy. Jest nie tylko smaczna ale i bardzo zdrowa. Potrawy z kaszki są polecane dla każdego, a w szczególności lubią je dzieci, którym odpowiada łagodny i delikatny smak kaszki.
Bułki z delikatnego ciasta półfrancuskiego z nadzieniem morelowym.
Bułeczka z ciasta drożdżowego z nadzieniem jagodowym.
Słodka bułka z ciasta drożdżowego nadziana masą makową z rodzynkami.
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z nadzieniem twarogowym.
Delikatna chałka ręcznie pleciona, posypana kruszonką.
Słodka bułeczka z nadzieniem jogurtowym posypana cukrem pudrem.
Pszenny, ręcznie zawijany precel posypany makiem.
Bułeczka półfrancuska z nadzieniem budyniowym i marmoladą owocową, oblana lukrem.
Bułeczka maślana z ciasta drożdżowego posypana kruszonką.
Wianek drożdżowy nadziany budyniem.
Wianek drożdżowy nadziany marmoladą owocową.
Bułki z delikatnego ciasta półfrancuskiego z nadzieniem morelowym.
Bułeczka z ciasta drożdżowego z nadzieniem jagodowym.
Słodka bułka z ciasta drożdżowego nadziana masą makową z rodzynkami.
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z nadzieniem twarogowym.
Delikatna chałka ręcznie pleciona, posypana kruszonką.
Słodka bułeczka z nadzieniem jogurtowym posypana cukrem pudrem.
Pszenny, ręcznie zawijany precel posypany makiem.
Bułeczka półfrancuska z nadzieniem budyniowym i marmoladą owocową, oblana lukrem.
Bułeczka maślana z ciasta drożdżowego posypana kruszonką.
Wianek drożdżowy nadziany budyniem.
Wianek drożdżowy nadziany marmoladą owocową.
Tradycyjny rogal francuski z czekoladą.
Tradycyjny rogalik z ciasta francuskiego z naturalnym nadzieniem malinowym.
Ciastko francuskie z nadzieniem budyniowym.
Tradycyjny rogal francuski z czekoladą.
Tradycyjny rogalik z ciasta francuskiego z naturalnym nadzieniem malinowym.
Ciastko francuskie z nadzieniem budyniowym.
Drożdżowy pączek nadziany marmoladą owocową, polany lukrem i posypany kandyzowaną skórką pomarańczy.
Pączek nadziany serkiem waniliowym, posypany cukrem pudrem.
Tradycyjny pączek z nadzieniem advocatowym, polany lukrem i czekoladą.
Tradycyjny pączek z nadzieniem różanym, polany lukrem i posypany płatkami migdałowymi.
Drożdżowy pączek nadziany marmoladą owocową, polany lukrem i posypany kandyzowaną skórką pomarańczy.
Pączek nadziany serkiem waniliowym, posypany cukrem pudrem.
Tradycyjny pączek z nadzieniem advocatowym, polany lukrem i czekoladą.
Tradycyjny pączek z nadzieniem różanym, polany lukrem i posypany płatkami migdałowymi.
Pączek z ciasta parzonego, polany lukrem.
Małe okrągłe pączki z dodatkiem twarożku, posypane cukrem pudrem.
Małe okrągłe kuleczki z ciasta parzonego idealne do zup typu krem.
Paluszki z ciasta parzonego posypane papryką chilli, pieprzem i czosnkiem.
Paluszki z ciasta parzonego posypane grubymi ziarenkami cukru.
Pączek z ciasta parzonego, polany lukrem.
Małe okrągłe pączki z dodatkiem twarożku, posypane cukrem pudrem.
Małe okrągłe kuleczki z ciasta parzonego idealne do zup typu krem.
Paluszki z ciasta parzonego posypane papryką chilli, pieprzem i czosnkiem.
Paluszki z ciasta parzonego posypane grubymi ziarenkami cukru.
Paluch z ciasta francuskiego wypełniony farszem pieczarkowym, posypany startym serem żółtym.
Pizzerka pszenna z dodatkiem pieczarek, przypraw, ziół oraz żółtego sera.
Chrupiące, lekkie pszenne pieczywo.
Paluch z ciasta francuskiego wypełniony farszem pieczarkowym, posypany startym serem żółtym.
Pizzerka pszenna z dodatkiem pieczarek, przypraw, ziół oraz żółtego sera.
Chrupiące, lekkie pszenne pieczywo.
Kruche, chrupiące i delikatne zarazem Ciastka Maślane. Idealnie nadają się do herbaty, kawy i na drugie śniadanie.
Ciastka na bazie sezamu z dodatkiem ziaren dyni i słonecznika.
Miękkie, delikatne biszkoptowe ciastka.
Ciastka z wiórków kokosowych z naturalnym nadzieniem z czarnej porzeczki.
Kruche ciastka z marmoladą owocową.
Kruche ciasteczka posypane orzechami oraz ziarnami dyni i słonecznika.
Ciasteczka z płatków owsianych, słodzone cukrem trzcinowym.
Kruche ciasteczka posypane cukrem.
Chrupiące bezy z białek jaja kurzego i cukru.
Ciasteczka z ciasta francuskiego z nadzieniem o smaku pomarańczy.
Ciasteczka francuskie z nadzieniem wiśniowym.
Kruche, chrupiące i delikatne zarazem Ciastka Maślane. Idealnie nadają się do herbaty, kawy i na drugie śniadanie.
Ciastka na bazie sezamu z dodatkiem ziaren dyni i słonecznika.
Miękkie, delikatne biszkoptowe ciastka.
Ciastka z wiórków kokosowych z naturalnym nadzieniem z czarnej porzeczki.
Kruche ciastka z marmoladą owocową.
Kruche ciasteczka posypane orzechami oraz ziarnami dyni i słonecznika.
Ciasteczka z płatków owsianych, słodzone cukrem trzcinowym.
Kruche ciasteczka posypane cukrem.
Chrupiące bezy z białek jaja kurzego i cukru.
Ciasteczka z ciasta francuskiego z nadzieniem o smaku pomarańczy.