Delikatne pieczywo mieszane pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Chleb z posypką
Chleb Duży
Chleb wiejski
Okrągły pszenno-żytni, na naturalnym zakwasie żytnim.
Chleb staropolski
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.
Chleb pełnoziarnisty
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem płatków owsianych i otrębów pszennych.
Chleb Okrągły
Chleb do Żurku
Chleb Lniany
Chleb z orkiszem
Chleb z orkiszem jest produkowany z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału (typ 1850), mąki pszennej jasnej, mąki żytniej oraz orkiszowej, znajduje się również ziarno słonecznika.
Chleb dyniowy
Chleb sojowy
Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem łamanej soi, na zakwasie żytnim.
Chleb wieloziarnisty
Pieczywo mieszane pszenno-żytnie z dodatkiem ziaren: słonecznika, soi, lnu, płatków owsianych i dyni.
Chleb słonecznikowy
Chleb kołodziej
Pieczywo 100% żytnie z dodatkiem dużej ilości ziaren: słonecznika, płatków owsianych, lnu, dyni i soi.
Chleb żytni
Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie, bez drożdży.
Chleb razowy
Pieczywo żytnio-pszenne na bazie maki razowej (typ 2000) i zakwasu żytniego.