• Chleb razowy bnez

  • Chleb zwykły

    Delikatne pieczywo mieszane pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.

  • Chleb z posypką

  • Chleb Duży

  • Chleb wiejski

    Okrągły pszenno-żytni, na naturalnym zakwasie żytnim.

  • Chleb staropolski

    Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.

  • Chleb pełnoziarnisty

    Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem płatków owsianych i otrębów pszennych.

  • Chleb Okrągły

  • Chleb do Żurku

  • Chleb Lniany

  • Chleb z orkiszem

    Chleb z orkiszem jest produkowany z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału (typ 1850), mąki pszennej jasnej, mąki żytniej oraz orkiszowej, znajduje się również ziarno słonecznika.

  • Chleb dyniowy

  • Chleb sojowy

    Pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem łamanej soi, na zakwasie żytnim.

  • Chleb wieloziarnisty

    Pieczywo mieszane pszenno-żytnie z dodatkiem ziaren: słonecznika, soi, lnu, płatków owsianych i dyni.

  • Chleb słonecznikowy

  • Chleb kołodziej

    Pieczywo 100% żytnie z dodatkiem dużej ilości ziaren: słonecznika, płatków owsianych, lnu, dyni i soi.

  • Chleb żytni

    Pieczywo 100% żytnie na naturalnym zakwasie, bez drożdży.

  • Chleb razowy

    Pieczywo żytnio-pszenne na bazie maki razowej (typ 2000) i zakwasu żytniego.