• Bułka z dynią

    Pieczywo pszenne z dodatkiem dyni, ziaren słonecznika.

  • Bułka duża

    Duża pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem.

  • Bułka mała

    Delikatna pszenna bułeczka.

  • Weka

    Podłużna, tradycyjna bułka pszenna.

  • Bułka ciabatta

    Pieczywo typu włoskiego, na naturalnym zakwasie pszennym.

  • Bułka kajzerka

    Pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem w kształcie wiatraczka.

  • Bułka czarna

    Pieczywo pszenne z dodatkiem ziaren słonecznika, soi, siemię lnianego i płatków owsianych.

  • Bułka kajzerka razowa

    Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem żyta łamanego, oraz naturalnego zakwasu żytniego.

  • Bułka grahamka

    Bułka z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału.

  • Bułka fitness

    Bułeczka pszenna z dodatkiem słonecznika i otrębów pszennych.

  • Bułka wieloziarnista

    Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki graham (typ 1850) oraz płatków owsianych, ziaren słonecznika, siemienia lnianego i soi.

  • Bułka słonecznikowa z orkiszem

    Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki orkiszowej i mąki graham (typ 1850) z dużą ilością słonecznika.

  • Bagietka rustykalna

    Tradycyjna, pszenna bagietka słowiańska na zakwasie pszennym.

  • Bułka rogal

    Pszenny rogalik z dodatkiem cukru, posypany makiem.