Bułka z dynią Pieczywo pszenne z dodatkiem dyni, ziaren słonecznika. Bułka duża Duża pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem. Bułka mała Delikatna pszenna bułeczka. Weka Podłużna, tradycyjna bułka pszenna. Bułka ciabatta Pieczywo typu włoskiego, na naturalnym zakwasie pszennym. Bułka kajzerka Pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem w kształcie wiatraczka. Bułka czarna Pieczywo pszenne z dodatkiem ziaren słonecznika, soi, siemię lnianego i płatków owsianych. Bułka kajzerka razowa Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem żyta łamanego, oraz naturalnego zakwasu żytniego. Bułka grahamka Bułka z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału. Bułka fitness Bułeczka pszenna z dodatkiem słonecznika i otrębów pszennych. Bułka wieloziarnista Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki graham (typ 1850) oraz płatków owsianych, ziaren słonecznika, siemienia lnianego i soi. Bułka słonecznikowa z orkiszem Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki orkiszowej i mąki graham (typ 1850) z dużą ilością słonecznika. Bagietka rustykalna Tradycyjna, pszenna bagietka słowiańska na zakwasie pszennym. Bułka rogal Pszenny rogalik z dodatkiem cukru, posypany makiem.