-
Bułka z dynią
Pieczywo pszenne z dodatkiem dyni, ziaren słonecznika.
-
Bułka duża
Duża pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem.
-
Bułka mała
Delikatna pszenna bułeczka.
-
Weka
Podłużna, tradycyjna bułka pszenna.
-
Bułka ciabatta
Pieczywo typu włoskiego, na naturalnym zakwasie pszennym.
-
Bułka kajzerka
Pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem w kształcie wiatraczka.
-
Bułka czarna
Pieczywo pszenne z dodatkiem ziaren słonecznika, soi, siemię lnianego i płatków owsianych.
-
Bułka kajzerka razowa
Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem żyta łamanego, oraz naturalnego zakwasu żytniego.
-
Bułka grahamka
Bułka z mąki pszennej graham (typ 1850) z pełnego przemiału.
-
Bułka fitness
Bułeczka pszenna z dodatkiem słonecznika i otrębów pszennych.
-
Bułka wieloziarnista
Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki graham (typ 1850) oraz płatków owsianych, ziaren słonecznika, siemienia lnianego i soi.
-
Bułka słonecznikowa z orkiszem
Bułeczka pszenna z dodatkiem mąki orkiszowej i mąki graham (typ 1850) z dużą ilością słonecznika.
-
Bagietka rustykalna
Tradycyjna, pszenna bagietka słowiańska na zakwasie pszennym.
-
Bułka rogal
Pszenny rogalik z dodatkiem cukru, posypany makiem.